Luotettava rakentamisen ammattilainen

Remontit yksityisille

Rakennus Tikkamäki Oy toteuttaa tyylikkäät sisätilaremontit ympäri Etelä-Pohjanmaan.

Sinun näköisesi koti

Oletko muuttanut uuteen taloon, joka ei vielä sovellu sinun asuttavaksesi tai onko nykyinen kotisi uudistuksen tarpeessa? Mikäli kotisi sisätilat muistuttavat liikaa kuluneista vuosista tai jopa vuosikymmenistä, on aika tilata huoneistoremontti.

Toteutamme huoneistoremontteja kokonaisvaltaisesti aina eteisestä olo- ja makuuhuoneeseen saakka Etelä-Pohjanmaan alueella. Asennamme lattiat, paneloimme ja tapetoimme seinät ja laitamme sisäkaton kuntoon toiveidesi mukaisesti. Teemme myös kylpyhuone- ja saunatilaremontteja sekä keittiöremontteja.

Palveluidemme avulla muutat esimerkiksi lastenhuoneen työhuoneeksi tai toisin päin. Toimimme asianmukaisin sertifikaatein ja osaavan henkilökunnan voimin. Huoneistoremontin jälkeen voitkin tyytyväisenä astua viimeisen päälle laitettuun, juuri sinun toiveidesi mukaan tehtyyn kotiisi. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme!

Ovatko kylpyhuoneesi tai saunatilasi remontin tarpeessa?

Onko sinulla vanha muovimatto joka repsottaa tai ovatko laattasaumat tummuneet ja pinttyneet? Ovatko saunan lauteet jo lahoamispisteessä?
Olemme toteuttaneet erilaisia kylpyhuone- ja saunaremontteja jättäen jälkeemme tyytyväisen asiakkaan.

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuus jonka tekeminen kannattaa jättää suosiolla ammattilaisille. Vuosikymmenien kokemus kylpyhuoneremonteista sekä muista märkätilaremonteista antaa meille luotettavan osaamisen ja ammattitaidon toteuttaa haastavatkin projektit. Puutteellinen rakentaminen ja vesieristäminen voi johtaa vaikeisiin kosteusongelmiin ja sitä kautta terveysongelmiin. Yrityksellämme on tarvittavat sertifikaatit, jotka toimivat asiakkaillemme takeena luotettavuudestamme.

Tilatessasi kylpyhuoneremontin meiltä voit olla varma, että työ tehdään asianmukaisesti ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Teemme kylpyhuoneremontissa kaikki työvaiheet ja huolehdimme riittävistä kuivumisajoista.

Jokainen projektimme on erilainen ja asiakkaillamme erilaiset toiveet. Hyvä kartoitus ja tilojen mahdollisuudet huomioon ottaen pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme unelmien kylpyhuoneen tai saunan.
Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme tehdä sinulle ja perheellesi viihtyisän kylpyhuoneen ja saunan!

Tunnelmaa kodin sydämeen keittiöremontin avulla

Rakennus Tikkamäki Oy uudistaa keittiöitä Etelä-Pohjanmaalla asiakkaan toiveita kuunnellen.

Nykyaikainen keittiö on tyylikäs, tunnelmallinen, toimiva tai jotain siltä väliltä. Pääasia on se, että viihdyt oman kotisi keittiössä niin yksin kuin perheesi tai ystäviesi kanssa. Keittiöremontin kautta hankalammatkin keittiötilat voidaan muuttaa juuri tarpeisiisi sopiviksi. Haluatko uusia kodinkonerivistön tai järjestää enemmän tilaa ruokapöydän ympärille? Kutsu meidät remontoimaan keittiösi turvallisesti ja kestävästi.

Keittiöremontti kannattaa toteuttaa ammattilaisen tekemänä. Oikeiden materiaalivalintojen ja perusteellisen suunnittelun avulla löydetään ratkaisuja, jotka ovat sekä asiakkaan mieleen että järkevästi toteutettavissa. Ota yhteyttä ja kerro, millainen on sinun unelmiesi keittiö!

Kestäviä keittiöremontteja turvallisesti

Remontti- ja rakennuspalvelumme perustuvat ammattitaitoiseen henkilökuntaan, laadukkaisiin materiaaleihin sekä luotettavaan toimintaan. Noudatamme alan määräyksiä ja meillä on tarvitut sertifikaatit. Toteutamme keittiöremontin vaihe vaiheelta pitävistä liitäntätöistä ja kestävistä saumauksista huolehtien. Asennamme kiintokalusteet ja lattialaatat sekä paneloimme tai tapetoimme seinät valintasi mukaan.

Kun haluat yksilöllisen keittiön, joka sopii toiveidesi mukaan suurperheen ruuanlaittoon, tyylikkäisiin illanviettoihin tai kotoisaan oleskeluun, ota yhteyttä Rakennus Tikkamäki Oy:n ammattilaisiin.