Luotettava rakentamisen ammattilainen

Remontit yrityksille

Raikkaat, uusitut toimistotilat

Yritysten ja julkisten toimijoiden on erityisen tärkeää pysyä ajassa mukana. Vaikka yritys hyödyntäisikin nykyaikaisinta tekniikka ja uusimpia innovaatioita, se ei välttämättä näy asiakaskunnalle. Esimerkiksi vanhanaikaiset toimitilat antavat aivan päinvastaista viestiä.

Rakennus Tikkamäki Oy toteuttaa myös yritysten, kuntien ja kaupunkien toimisto- ja julkisia tiloja pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla. Siistit, nykyaikaiset toimitilat palvelevat työntekijöitä paremmin ja antavat myös mielikuvan ajan hermoilla olevasta toimijasta.

Toimistotilaremontit toteutetaan asiakkaan tarpeita ja toiveita noudattaen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Räätälöity lopputulos on huoliteltu ja sekä asiakasta että muita tilan käyttäjiä palveleva. Ota yhteyttä ja kerro remonttitarpeistasi.

Alihankinta

Uudisrakennus- ja saneeraustyöt alihankintana

Rakennus Tikkamäki Oy tarjoaa myös uudisrakentamisen ja saneerauksen alihankintapalveluja. Olemme luotettava valinta niin omakotitaloprojektin, teollisuus- ja tuotantotilojen, kerros- ja rivitalojen kuin muiden rakennuskohteiden toteuttamiseen.

Menestyvän yrityksen luovat tyytyväiset asiakkaat. Teemmekin kaikki urakat alusta loppuun asti viimeistellystä lopputuloksesta ja sovitusta aikataulusta huolehtien. Toimimme sujuvasti yhteistyössä muiden alihankkijoiden kanssa, minkä lisäksi toteutamme uudisrakennus- tai saneerausprojektin haluttaessa kokonaisvaltaisena alihankintana aina rakennusmateriaaleja myöten.

Toteutettuja kohteita alihankinnalla:

  • Pandatalo Ähtäri julkisivuelementit asennettuna, Lemminkäinen Talo Oy
  • MetsäWood Vilppulan saha julkisivusaneeraus,3200 m2, Ruukki Construction Oy 2014
  • Manttaalintie 5-7 Vantaa Logistiikkakeskus julkisivusaneeraus 12400 m2, Ruukki Construction Oy 2018-19
  • Sandvik Tampere julkisivusaneeraus 3000 m2, Ruukki Construction Oy 2019